Súhlas so spracovaním osobných údajov

 

  1. Týmto udeľujem súhlas spoločnosti DrevoDom – Zvolen s. r. o., Kimovská 2341/4 960 01 Zvolen, IČO: 46998632, DIČ: 2023689580, IČDPH: SK2023689580, Zapísaná na Banská Bystrica, odd. Sro, vl.č.23633/S (Ďalej len “Správca”), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. O ochrane osobných údajov (ďalej len “zákon o ochrane osobných údajov”) spracovávala tieto osobné údaje:
  2. – meno a priezvisko
    – názov spoločnosti
    – e-mail
    – telefónne číslo
    – adresa bydliska/sídla spoločnosti
    – cookies v prehliadači

  1. Meno, priezvisko, názov spoločnosti, telefónne číslo, e-mail, adresu/sídlo spoločnosti a cookies v prehliadači je nutné spracovať za účelom marketingu . Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu 3 rokov.
  1. S vyššie uvedeným spracovaním udeľujete svoj výslovný súhlas. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad zaslaním emailu na drevodomzvolen@gmail.com alebo listu na kontaktné údaje spoločnosti.
  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom, osobné údaje však pre Správcu môžu spracovávať aj títo spracovatelia:
  2. – Poskytovateľ softvéru pre hromadnú elektronickú poštu MailChimp.com
    – Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

  1. Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:
  2. – vziať súhlas kedykoľvek späť,
    – požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
    – požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
    – vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
    – požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,
    – v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.